RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 36 – 30/8/2015

 

Rowwen Heze & Normaal
Gries (7)

 

Ancora
Thuis zijn ~ (4)

Gerson Main
Ik weet niet hoe (5)

Jan van Est
Ik wil maar kijken (5)

Jeffrey Heesen
De wereld is van ons (3)

Thomas Berge
Leef je uit ~ (7)

 

Dana Winner
Lief zo lief (3)

Django Wagner
Daar zijn vaders voor (1) NIEUW

Frank Verkooyen
Het wordt vast een mooie zomer (3)

Gerard Joling
Iedereen doet ‘t (3)

Grad Damen
Van de avond maken wij een fiesta (2)

Henri van Velzen
Bella balkonia ~ (9)

Jannes
Al mijn liefde zal ik geven (4)

Peter Groot Kormelink
Boer’n (3)

Snollebollekes
Lekker likkie (3)

Wimmie Bouma
Mambo mambo (5)

 

Dario
Alsjeblieft laat me zeggen schat (1) NIEUW

Denny Braaf
Wil dat je gaat (1) NIEUW

Elz Bakker & Rob van Daal
Je kuste voor twee (1) NIEUW

Helemaal Hollands
We nemen er een borrel op (3)

Kevin Paré
Deze is voor jou (3)

Matthijs Koning
Hemel nr. 7 (1) NIEUW

Pierre Kleinjans
Die mooie zon ben jij (2)

Quincy Smolders
Het komt door de zomer (3)

Rein Mercha
Hou jij nog echt wel van mij (3)

Robert Pater
Helena (1) NIEUW

Sasja Brouwers
Alles wat je zei (2)

Tamara & Tom
Zomer (2)

Tom Haver
Blijf vannacht bij mij (2)

Tommy Lips
He kom Eloise (1) NIEUW

Wing-men
Verleid mij (1) NIEUW

 

Danny Terp
Ik wil jou (-) NIEUW

Filip & Sarah
Helemaal van jou (-)

Gino Graus
Facking lekker (-) NIEUW

Hein Simons
Luchtkasteel (-) NIEUW

Henny Thijssen
Laat me nu gaan (-) NIEUW

Ivo Franklin
Toppers van Oranje (-) NIEUW

Lucas & Gea
Als ik je zie (-)

Rudy de Wit
Kom en zing mee (-) NIEUW

Wesley Klein
Omdat ik zo van je hou (-) NIEUW

Wesly Bronkhorst
Zo verwend (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
“IK BLIJF JE VADER” AANGRIJPENDE NIEUWE SINGLE A3AAN DROST
maandag, 31 augustus 2015 12:22

Adobe Photoshop PDF“Ik Blijf Je Vader” is de nieuwste single release van de Friese zanger A3aan Drost en afkomstig van zijn positief ontvangen nieuwe album “Dit Is Wat Ik Wil”. Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt A3aan een gevoelig onderwerp aan, wat vele mensen zal raken.

Lees meer...
Wederom geslaagde boottocht Marco de Hollander
maandag, 31 augustus 2015 11:05

marco de hollander boottochtOnder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zondag 30 augustus zijn derde editie van 2014. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander.

Lees meer...
Roy Raymonds opent Party & Dancing Valkenswaard.
maandag, 31 augustus 2015 11:01

roy ra opening valkenswaardZaterdag 29 aug j.l was het de eer aan Roy Raymonds om een nieuwe Dancing te openen in Valkenswaard. Het is allemaal iets later begonnen dan gepland, dit omdat Roy Raymonds zijn chauffeur onderweg nog een klapband had gekregen, hierdoor moesten de vele gasten even geduld hebben voor dat de bekende blote voeten zanger het lintje door zou gaan knippen.

Lees meer...
Concert Henk Dissel
maandag, 31 augustus 2015 10:59

henk dissel stap voor stapHenk Dissel gaat op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart een uniek concert geven in studio A12 te Bunnik. Zaterdagavond start om 19:00 en zal doorgaan tot 00:00. Zondagavond is een dinnershow, hiervoor zijn alleen op aanvraag tafels te verkrijgen. Meer informatie zal in de komende weken naar buiten komen.

Lees meer...
Deel 2 special Ancora in De Sterrenparade TV
zaterdag, 29 augustus 2015 20:51

ancora4625-140maritaRTV Oost zendt een tweedelige special over Ancora uit. Vorige week was het eerste deel te zien en morgen deel 2. Dit zal zijn tijdens De Sterrenparade uitzending.  Na het succes van het debuutalbum “Vrij Als De Wind” heeft de groep Ancora opnieuw het zeil gehesen en de trossen los gegooid. De muzikale zeereis wordt vervolgd met een nieuw album en dvd, “Voorbij de horizon”.

Lees meer...
José Sep ‘Het is een wonder’
zaterdag, 29 augustus 2015 20:45

jose sepp het is een wonderDeze spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. In haar muzikale loopbaan stond zij al op tal van podia. En niet alleen in Nederland, maar ook onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland , Portugal en Turkije.

Lees meer...
Bökkers, van de stikke løs! bij TV Oost
zaterdag, 29 augustus 2015 20:31

bokkers20by20maritaTV Oost zendt op zaterdag 12 september de registratie uit van het unieke besloten concert dat Bökkers in mei van dit jaar gaf in de studio van RTV Oost. De bandleden Hendrik Jan Bökkers, Erik Neimeijer, Arjan Pronk en Jeroen Hobert speelden toen voor een select gezelschap de nummers van hun nieuwe album “Blixer Elixer”.

Lees meer...
Ruud Barell tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw Produkties
vrijdag, 28 augustus 2015 13:29

RuudBarelltekendRuud Barell heeft een nieuw platencontract getekend. De zanger zal zijn tracks vanaf heden uitbrengen bij platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties De nieuwe single van Ruud is aanstaande en komt medio Oktober 2015 uit.

Lees meer...
DJ MAURICE – GO LOW
vrijdag, 28 augustus 2015 13:25

dj maurice goVan Lloret de Mar tot Mallorca en van Portugal tot Renesse, overal zingen vakantiegangers mee met dé hype van deze zomer: Go Low en La La. Onstaan in 2012 bij het Engelse voetbal waar supporters van Manchester United het bekende No Limit verbasteren voor de voetballende broers Kolo en Yaya Touré. Verdere verbastering gaat over naar Go Low en La La.

Lees meer...
ALEX – HET LEVEN IS MOOI
vrijdag, 28 augustus 2015 13:20

alex het levenOp 28 november viert Alex zijn 15 jarig artiestenjubileum met een groot concert in Noordwijkerhout en de release van een nieuw album. Vooruitlopend op deze festiviteiten brengt Alex zijn nieuwe plaat uit die helemaal bij hem past: “Het Leven is Mooi”. Let op de DJ Edit, die apart verkrijgbaar is. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
‘MOOIE MEISJES BLIJVEN NOOIT ZO LANG ALLEEN’ aldus RENE SCHUURMANS
vrijdag, 28 augustus 2015 13:18

rene schuurmans mooieDe nieuwe single van Rene Schuurmans heet “Mooie Meisjes Blijven Nooit Zo Lang Alleen”. 40 jaar geleden bracht Arne Jansen deze klassieker uit. Rene is al jaren fan van Arne, en mocht hem ontvangen tijdens zijn allereerste CD presentatie: “een uniek persoon en zeer sympathieke zanger”.

Lees meer...
Wat deed Helemaal Hollands bij Johnny de Mol?
donderdag, 27 augustus 2015 23:10

helemaal hollands johnny de mol siteVanavond was de eerste aflevering van synDROOM met Johnny de Mol te zien. Carlo & Leo, Helemaal Hollands, werden ook uitgenodigd door Johnny voor zijn programma. In de volgende aflevering (op 3 september) is de uitzending van deze opname te zien. Johnny de Mol zal Rico verrassen met z’n grootste wensen…… gaan deze uitkomen??

Lees meer...
Geen KidsTop20 meer voor Monique Smit
donderdag, 27 augustus 2015 16:26

moniquesmit_5729maritaNa bijna 8 jaar stopt Monique Smit met het presenteren van de KidsTop20. Monique laat weten dat het tijd is voor nieuwe uitdagingen! Vanuit een splinternieuw decor presenteert de nieuwe presentator Buddy Vedder, vanaf zaterdag 5 september de Zapp Kids Top 20.

Lees meer...
Danny Staneke maakt ‘Kleine Jongen’ versie voor zijn zoontje.
donderdag, 27 augustus 2015 15:37

danny staneke kleine jongenEen prachtige akoestische versie van het nummer “Kleine jongen” van André Hazes, opgedragen aan de pasgeboren zoon Levi van Danny Staneke. Gitaar ingespeeld door Marcel Fisser .

Lees meer...
Jan en Monique ; Nieuw duo, met een oude bekende.
donderdag, 27 augustus 2015 15:17

Jan en Monique laat me vrijJan van de Beld, bekend van Jan en Zwaan, met vele grote hits, zoals Op de mooie Drentse hei en Ik zoek een meisje en tevens bekend van de vele landelijke TV optredens, heeft na het overlijden van Zwaan een solo carrière opgestart en is tevens samen met Monique Sindorf van Beek, het duo Jan en Monique.

Lees meer...
1 2 3 110