RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 49 (4 December 2016)

 

Henk Dissel
Bijna (10)

 

Ancora
Dronken Van De Liefde ~ (9)

Andre Van Duin
Zo Heerlijk Rustig (5)

Django Wagner
Laat Me Lachen (8)

Henk Bernard
Een Zigeuner Wil Dansen (10)

Tessa Boomkamp
Onze Boerderij ~ (9)

 

Alwie Kroeze
Noaber ~ (7)

Daniel Lohues
Appels (2)

Frans Duijts
Het Is Mooi Geweest (4)

Harten 10
Beetje Bij Mij ~ (4)

Nick & Simon feat. Laura
Hartenstrijd (6)

Rene Froger
Als Je Me Lief Hebt (6)

Syb van der Ploeg & Ge Reinders
De Noord-Zuid Lijn (3)

Vinzzent
Alle Kleine Dingen (4)

Wesly Bronkhorst
Je Begrijpt Me (4)

Wolter Kroes
Formidabel (7)

 

Belinda Kinnaer
Missen (2)

Colin ft. MmoozZ
Goud (2)

Henny Thijssen
Kind Gebleven (1) NIEUW

Jeffrey Kuipers
Wat Je Zegt (1) NIEUW

Joeri Plaizier
Wat Ik Bedoel (3)

Joris Linssen & Caramba
Hartslag (1) NIEUW

JW Roy
Hier Zijn We Samen (1) NIEUW

Kees Haak
Dat Moet Je Niet Doen Joh! (1) NIEUW

Kevin Pare
Het Is Met Jou (3)

Margriet
Door Het Vuur ~ (3)

Pascal Redeker
Wij Met Zn Twee (2)

Rox Van Driel
Het Zijn De Kleine Dingen (1) NIEUW

Sam Knoop
7 Sloten (2)

The Classics
Sint Goes Shadows (1) NIEUW

Yosee
Eindeloos (4)

 

Gordon
Hou Van Jou (-) NIEUW

Jan Smit
Minuut Met Jou (-) NIEUW

Jeffrey Heesen
M’n Engel (-) NIEUW

Joey Hartkamp
Kleine Lieve Lach (-) NIEUW

Jordy van Vilsteren
Zo Mooi Zo Lief ~ (-) NIEUW

Luuks Nijsingh
Niemandslaand ~ (-) NIEUW

Pieter van der Zweep
Lichter In Het Donker (-) NIEUW

Raymon Hermans
Nu Of Nooit (-) NIEUW

Rene Becker
Laten We Proosten (-) NIEUW

Rob Dekay
Alles Gaat Voorbij ~ (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Passende clip bij single ‘Wintertijd’.
zaterdag, 03 december 2016 11:02

wintersterren-wintertijd-clip-afbDe Waterloo’s Wintersterren is een gelegenheidsformatie bestaande uit doorgewinterde artiesten als: Belinda Kinnaer, Bernardine Waterloo, Edwin van Hoevelaak, (die tevens de tekst en muziek schreef), Mick Harren en René Karst. De gehele opbrengst zal gedoneerd worden aan de IMC Weekendschool. Een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaal-economische achterstands-wijken. De clip >


Lees meer...
De Sterrenparade van 4 december op TV.
zaterdag, 03 december 2016 10:49

edwin marita steggink  h_4658-145Uit een aflevering van de Regiotap uit 2001 zie je optredens van: Benny Neyman, Lee Towers, Max & Maria en Sinterklaas. Uit de actuele Sterrenparade zie je clips van: Margriet, Kevin Heiman, Yosee en Harten 10. De Superster is deze week voor: Henk Dissel!

Lees meer...
Superster is voor Henk Dissel
zaterdag, 03 december 2016 10:45

henk-dissel-bijnaDe hoogst genoteerde plek in de eigenwijze hitlijst van onze zender, is De Superster. Na 10 weken hitlijst heeft ook Henk Dissel deze positie te pakken. Zijn single ‘Bijna’,  is voor de komende week verkozen tot Superster van RTV OOST.

Lees meer...
Marc (van het duo Marc & Dave) maakt muzikale doorstart met “ African Girl”
vrijdag, 02 december 2016 19:56

mike-dylanoWat is de overeenkomst tussen Marc, Michael Dylano en Harrie van Ham? Het antwoord: het is één en dezelfde persoon. De zanger (62) uit Brunssum die tussen 1976 en 2011 furore maakte als helft van het duo Marc & Dave werkt aan een comeback. Onder een nieuwe artiestennaam Michael Dylano en met een nieuw nummer: African Girl.

Lees meer...
William maakt ook van het najaar een feestje
vrijdag, 02 december 2016 19:41

william-want-vandaagWaar de meeste artiesten bedenken om in het najaar een ballade uit te brengen, schakelt rasentertainer William juist een tand bij. “Vorige single was al een rustige ode aan mijn ouders. Nu was het tijd voor een feestje.” De nieuwe single: Want vandaag is dan ook een gezellig uptempo liedje geworden.

Lees meer...
Julian Stuiver verovert opnieuw de harten.
vrijdag, 02 december 2016 19:17

julian-stuiver-als-ik-in-je-ogen-kijkMet zijn nieuwe single: ‘Als ik in je ogen kijk’ verovert het jonge Helmonds talent wederom de harten. Tijdens de cd-presentatie bij Café Bolle Nico in Helmond zong hij het lied voor het eerst speciaal voor zijn vriendin. “Zo lief, dat hij met Frank van Etten, dit nummer speciaal voor mij heeft gemaakt. Mijn hart had hij al verovert, nu de rest van Nederland”, reageert Julian’s vriendin op de single.

Lees meer...
SINGLE DEBUUT VOOR JOEY MARTENS MET ‘LEEF JE LEVEN’
vrijdag, 02 december 2016 19:14

joey-martensMet de release van zijn single ‘Leef je leven’ zet Joey Martens zijn eerste stappen als solo artiest.  De  single zal op zondag 11 december gepresenteerd worden in D’n Egelantier in Someren, de dag erna zal de single overal verkrijgbaar zijn in de digitale winkels. De entree voor de single presentatie is gratis.

Lees meer...
Daisy Talens brengt single ter nagedachtenis aan haar overleden moeder
vrijdag, 02 december 2016 19:12

daisy-talens-hoes-de-hemel-hadDaisy Talens geboren in 1984 te Alkmaar droomt van kleins af al om op het podium te staan. Daisy actief in het Showballet van Alkmaar wordt gevraagd te figureren in de clip “ Als je lacht”  van Frank van Etten. In de gesprekken die volgden sprak ze over haar passie zingen. Frank hoorde het aan en kwam met het idee een duet met hem uit te brengen. “ De Tijd” heet het nummer en vertelt in het kort hoe Daisy zich destijds voelde.

Lees meer...
Nieuwe single Guus Meeuwis heet“TABEE”
vrijdag, 02 december 2016 19:06

guus-en-diggy-tabeeSpeciaal voor Groots met een zachte G – De Wintereditie, de concerten die Guus Meeuwis dit weekend gaat geven, hebben Diggy en Guus de handen ineengeslagen om een muzikaal jaaroverzicht van 2016 te maken. Wat enkel begon als een bijzonder liedje voor de concerten in de Ziggo Dome, is ineens een echte single geworden!

Lees meer...
TOPPERS IN CONCERT 2017 gaan Wild West!!!
vrijdag, 02 december 2016 17:57

toppers-in-concert-2017VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017 nemen de Toppers je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger!

Lees meer...
Mega Piraten Festijn winnaars vrijkaarten.
donderdag, 01 december 2016 17:11

mpf-gelredome-2016Het laatste Megapiratenfestijn van 2016 is volgende week zaterdag in het grootste theater van Nederland, GelreDome in Anhem. Een Megapiratenfestijn grootser dan ooit, nog meer artiesten en nog meer feest! Zing mee met Frans Bauer, Jannes, LUV, Ancora, Marianne Weber, Stef Ekkel & Rene Karst, Helemaal Hollands Belinda en vele anderen!

Lees meer...
Doe Maar op Dicky Woodstock in Steenwijkerwold.
donderdag, 01 december 2016 16:17

doe-maarVoor ‘De Eerste X’, na bijna ’32 Jaar’, op de 29ste editie van Dicky Woodstock komt de band  Doe Maar!!! De grote helden van de Nederlandse popmuziek, da’s niet ‘Mis’! De band waar je ‘Pa’ ‘Smoorverliefd’ werd op je ma en daarna geen ‘1 Nacht Alleen’ meer was. De perfecte ‘Dansmuziek’ dus wees ‘Liever dan Lief’ en kom met je ‘Belle Helénè’ of ga ‘Dansen met Alice’, want anders moet je de ‘Nachtzuster’ bellen. ‘Okee’ er is misschien nog ‘Tijd Genoeg’, maar wees niet ‘Te Laat’ met kaarten bestellen. Niet twijfelen! Doe Maar!

Lees meer...
Party Awards uislagen.
donderdag, 01 december 2016 16:11

party-awards-2016Gisteravond vond weer de jaarlijkse uitreiking van de Party Awards plaats. Dit jaar in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Er werden in diverse categorieën awards uitgedeeld aan populaire artiesten in het party-circuit. In elke categorie was er een publieksprijs en een vakjuryprijs te verdelen.

Lees meer...
Dochtertje voor zanger Yoeri L’Abée.
donderdag, 01 december 2016 15:33

yoeri2bymarita145Yoeri L’Abée en zijn Patricia zijn vanmiddag de trotse ouders geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Lola gekregen. Het is het eerste kindje voor de zanger en zijn vrouw Patricia.  Foto >

Lees meer...
Marco Borsato headliner op eerste editie Onder Aan De Berg in Hellendoorn
donderdag, 01 december 2016 13:24

marcoborsato0628marita150Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jangu Macrooy. Dat zijn de eerste namen voor het nieuwe festival Onder Aan De Berg in Hellendoorn. Het festival wordt op woensdag 24 mei gehouden op hetzelfde terrein als Dauwpop, aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn dus.

Lees meer...
1 2 3 255