RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 30 (24 Juli 2016)

 

Kevin Koning
Jij Bent Als De Lente (8)

 

Ancora
Op Het Leven ~ (5)

Jannes
’n Grammetje Geluk (5)

Stef Ekkel & Rene Karst
Liever Te Dik In De Kist ~ (4)

Wesly Bronkhorst
Als Ik Het Toch Allemaal Geweten Had (3)

Willem Barth
Al Word Ik Dan Wat Ouder (7)

 

André Hazes
Op De Schoorsteen Staat Een Foto (1) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (9)

Henk Bernard
Hou Mij In Je Armen (7)

Jeff & Raff
Bijna (3)

John De Bever
Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap (8)

Koos Alberts & Pierre Van Dam
Echte Vrienden (6)

Lisanne Spaander & Jeroen Van Der Boom
Als Je Danst Met Mij (6)

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (8)

Rob Zorn
Denk Wat Je Denken Wil Van Mij (4)

Skotwal
Te Werk (4)

 

Belinda Kinnaer
Laten Gaan (3)

Elz Bakker
Het Is Klaar (3)

Frank van Etten
Als Een Engel Op Mijn Pad (1) NIEUW

Henri van Velzen
Het Is Zomer ~ (5)

Jeffrey Heesen
One Night Stand (1) NIEUW

John Enter
Hoenapaloe ~ (5)

Kevin Pare
Thuis (2)

Martin Groenewold
Dat Soort (6)

Nielson
Hoogste Versnelling (2)

Rene Schuurmans
In De Sterren Staat Geschreven (2)

Robert Pater
Laat Mij Maar Gaan ~ (5)

Rowwen Heze
Zo Doen We Dat In Het Zuiden (1) NIEUW

Susanna Veldmeijer
Laat Mij M’n Gang Maar Gaan (2)

Tino Martin
Dat Ik Je Zo Zou Missen (2)

Tom Haver
De Allermooiste Jij (3)

 

Daniël Lohues
En Toen Kwam Jij (-) NIEUW

Dennis Alberti
Geef Jij De Nacht Nou Niet De Schuld (-)

Gerrit Haverman & Joey Kramer
Laat Mij Maar Gaan ~ (-) NIEUW

Grad Damen
Waarom (-) NIEUW

Jan Smit & Kim-Lian
Jij Bent Daar (-)

Laura Beekman
Hey (-)

Lesley Williams
Als Ik Jou Vergeef (-)

Ray Benjamin
Alleen Jij (-) NIEUW

Roy Donders
Hoor Je ’t Ritme Van M’n Hart (-) NIEUW

Tommie & Nigel
Ik Mis Je (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
15 jarig Jubileumconcert kaarten Wesly Bronkhorst.
dinsdag, 26 juli 2016 20:27

wesly bronkhorst jub concertVanaf vandaag zijn de kaarten voor het jubileum concert van Wesly Bronkhorst te bestellen. Dit zal zijn op 15 mei 2017 in Het Concert Gebouw in Amsterdam.

Lees meer...
Frans en Dorus Bauer terug met Vive la Frans.
dinsdag, 26 juli 2016 17:48

VivelaFrans2016Vanaf zaterdag 27 augustus gaan de broers op zoek naar andere culturen, muziekstijlen en levenswijsheden. Dit keer steken ze het kanaal over naar Engeland, Schotland, Ierland en Noord-Ierland Frans en Dorus komen op de mooiste plekken waar ze kennis maken met bijzondere mensen. Van een bezoekje aan een chique hoedenmaker in Londen tot een ontmoeting met een dwergenfluisteraar in Ierland.

Lees meer...
Frank en Mirella exclusief bij Startup Events
dinsdag, 26 juli 2016 17:44

frank en mirella ws-2Per heden, 26 juli 2016 zijn Frank en Mirella exclusief te boeken bij Startup Events. Een optreden van Frank en Mirella is een feest der herkenning met hun alom bekende nummers als ‘De Verzonken Stad’, Wat ik zou willen’, en niet te vergeten ‘De Vissers van San Juan’, allemaal ‪‎hits‬ van het sympathieke duo Frank en Mirella.

Lees meer...
Nieuwe single Leonie Meijer.
dinsdag, 26 juli 2016 17:38

leonie ik‘IK VERLIES HET VAN JOU’ is de nieuwe single van Leonie Meijer.  De song Ik Verlies Het Van Jou is, na Als Ik Breek en de ballad Door Hetzelfde Ijs, de derde single geworden van Leonie Meijers’ laatste studio album The Naked Sessions. Leonie schreef de single samen met Han Kooreneef en de Zweedse Jörgen Ringqvist. Ringqvist produceerde een compleet nieuwe versie van de originele single en dat resulteerde in deze zomerse pop variant.

Lees meer...
Nieuwe CD “Bek Toe De Sjonnies”
dinsdag, 26 juli 2016 17:27
SjonniesBekToeDeSjonniesWebsiteVoor het eerst sinds 2007 komt er deze week weer een nieuw CD-album van De Sjonnies. Deze schijf draagt de toepasselijke titel “Bek Toe De Sjonnies”. Natuurlijk is geheel in traditie ook deze CD weer live opgenomen, dit keer in Café Paultje. De release van de CD valt samen met de viering van het 25-jarig bestaan van het gezelschap. Het album werd  17 juli j.l. gepresenteerd tijdens een 3 uur durend concert op de Vierdaagsefeesten als onderdeel van “Matrixx Live aan de Kade”.

Lees meer...
TINA TRUCKER schrijft nummer voor vrachtwagen chauffeuses.
dinsdag, 26 juli 2016 16:58

tina trucker lady klNa het succes van de duet single “Truckdrivers” samen met Hessel Wijkstra gaat Tina Trucker weer alleen de studio in om haar nieuwe single op te nemen. Als ze ’s avonds thuis komt vanuit de studio, krijgt ze onderstaand berichtje van een vrouwelijke truckchauffeuse:

Lees meer...
Mega Piraten Festijn Gelredome op TV
maandag, 25 juli 2016 21:33

mpf gelredome 2015A.s vrijdag is de registratie van het Mega Piratenfeest 2015 vanuit het GelreDome in Arnhem te zien op TV. Met optredens van o.a Jannes, Thomas Berge, Marianne Weber, John de Bever, Lee Towers en heel veel anderen!

Lees meer...
Bijna miljoen views voor net nieuwe clip Gers Pardoel.
maandag, 25 juli 2016 18:57

gers pardoel als jij langslooptGers Pardoel presenteert dit najaar zijn derde studio album ‘De Jongensdroom’, maar enkele weken geleden bracht hij nog eerst een nieuwe single uit genaamd; “Als Jij Langs Loopt” ft BOEF.. Op You Tube zijn de views inmiddels al opgelopen naar ruim 800.000 in slechts 3 weken.

Lees meer...
Zwarte Cross volgend jaar van 13 t/m 16 juli.
maandag, 25 juli 2016 18:32

ZC 2016 20jaarapartigheidFelicitaties en een diepe buiging zijn op z’n plaats. Driewerf hoera!… aldus Tante Rikie van de Zwarte Cross. Rikie; “Vier dagen lang heb ik jullie atletische lichamen topsport zien bedrijven en de prestatie is van groots formaat. Het is volbracht, 20 jaar apartigheid! De komende week gaan we nog flink nagenieten op onze online kanalen (Zwarte Cross, Tante Rikie en Nozem Oil). ”

Lees meer...
Raymond Smit wil sneller
maandag, 25 juli 2016 18:11
raymond smit ikNa twee langzamere nummers kiest Raymond Smit deze keer voor up-tempo single. ‘Leef’ is een sneller liedje om zijn eigen repertoire te verbreden. Raymond Smit wilde na twee rustigere nummers een eigen up-tempo nummer brengen. Ook de invalshoek had de Zwollenaar al bedacht. Door de vrij duidelijke wensen van de zanger, was het voor Frank van Etten makkelijker om een single te schrijven.

Lees meer...
Nieuwe single August.
maandag, 25 juli 2016 07:44
august cd presEind dit jaar komt er een nieuwe single uit van August Hendriks met twee nieuwe liedjes. Zijn cd presentatie wordt gehouden op 26 november 2016 bij Dolle Pret in Almelo. Op deze avond zullen de volgende artiesten erbij zijn: Bouke, Tinus Hoekstra, Tony van Boxtel, Elz Bakker, Zeeg van Seben, Bertus, Maikel Dokter, Joey Kramer.

Lees meer...
“Debuut CD voor Tesca”
maandag, 25 juli 2016 07:21

Tesca - FrontTesca Dijkstra uit Lelystad gaat schuil achter de artiestennaam “Tesca” en is geen onbekende in de entertainmentwereld, Tesca gaat solo met haar nummer “Gescheurde Jeans Na jaren als zangeres van een band heel Nederland gezien te hebben heeft Tesca besloten om als solo zangeres een nummer op te nemen, dit nummer wat origineel afkomstig is uit Zuid Afrika, is geheel in een nieuw jasje gestoken, zowel de muziek als de tekst zijn helemaal nieuw. 

Lees meer...
Nieuwe Singel “Fly with me” William Smulders is een duet.
zondag, 24 juli 2016 23:07

Wiliam FlyWithMe_A3Poster_v01_Facebook1Fly, fly with me .. zingen William Smulders en Lieke Grey. Met deze swingende, Spaans gepeperde song nemen ze u mee naar hogere sferen waar hun stemmen zich wervelend mengen. Een stevige beat en warme gitaarklanken mixen oude en nieuwe lijnen die resulteren in een verrassend pakkende en tintelend frisse cross-over song. William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald.

Lees meer...
De beste vriendin van zangeres Karin Welsing.
zondag, 24 juli 2016 22:43

Karin-WelsinAls je vader thuis én bij een radiopiraat het Nederlandse lied volop draait, dan is de kans groot dat je als kind van zo’n ouder besmet raakt met dit genre. Volkomen logisch dus dat dochter Karin Welsing een liefhebber pur sang is geworden van het échte levenslied. De geboren Utrechtse, tijdens het kermisseizoen steevast onderweg door het hele land met diverse attracties, bracht in mei 2010 haar eerste single uit. Volkszanger Henk Bernard stimuleerde Karin de studio in te gaan waarna ‘Bitterzoete tederheid’ op single is geperst.

Lees meer...
HENK WIJNGAARD HEEFT NOG ALTIJD LOL IN ZIJN VAK
zondag, 24 juli 2016 22:26

henk wijngaard 1Henk Wijngaard liet zich inspireren door zijn vak: dat van vrachtwagenchauffeurs. Maar niet alleen zijn (ex-collega’s kochten zijn platen. 27 titels vermeld het top-40-dossier. En het ziet ernaar uit dat daar een 28ste notering bij komt met zijn nieuwe single “Hoe mooi die zomer was”. 

Lees meer...
1 2 3 214