RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 39 (25 September 2016)

 

Jeffrey Heesen
One Night Stand (10)

 

André Hazes
Op De Schoorsteen Staat Een Foto (10)

André Hazes Jr.
He Ouwe (4)

Danny Froger
Helemaal (6)

Jannes
Kom Drink ’t Laatste Glas Met Mij (4)

Leonie Meijer
Ik Verlies Het Van Jou (5)

 

Corry Konings
Ole Ola (4)

Dirk Meeldijk
Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten (4)

Frans Bauer
Een Beetje Verliefd (1) NIEUW

Gerard Joling
Liefje (2)

Gino Graus
Hey Schat (5)

Henk Wijngaard
Hoe Die Zomer Was (6)

Jan Smit
Jij Laat Mij Niet Slapen (2)

Martin Dams
Alandra ~ (3)

Pascal Redeker
Voor Mij Alleen (6)

Sieneke
Donkere Dagen (2)

 

Alberto Nicolay
Laat De Wind Maar Waaien (2)

Anno Britting
Voor Altijd Mijn Alessie (2)

Bartholome
Jij Koos Mij (5)

Belinda Kinnaer
Daag De Liefde Uit (1) NIEUW

Bob van Veen
Alles Wordt Anders (1) NIEUW

Dries Roelvink Feat. Gypsy Bros.
De Zomer Is Er Weer Vandoor (1) NIEUW

Eddy Zoey
Niks Aan De Hand ~ (3)

Evert van Huygevoort
Al Mijn Maten (1) NIEUW

Gertjan Wels
Zigana (2)

Johnny Romein
Zoek Jij Het Maar Lekker Uit (3)

Julia Zahra
Met Mijn Ogen Open (2)

Mike Kanders
Doe Mij Maar Een Dansje (2)

Ronnie Ruysdael
Oktober (1) NIEUW

Twan Lijten
Ga Maar Weg (1) NIEUW

Vangrail
Laat De Muziek Aan (4)

 

Arjan Venemann
Vanaf Dat Ogenblik (-)

Frank van Etten
Voor Jou Is Mijn Hart Nu Gesloten (-) NIEUW

Guus Bok
Hou Je Nog Van Mij (-)

Henk Bernard
Een Zigeuner Wil Dansen (-) NIEUW

Henk Dissel
Bijna (-) NIEUW

Jeroen van der Boom
Lach (-) NIEUW

Lytse Hille
Zolang Er ’n Droom Bestaat (-) NIEUW

Mathieu & Guillaume
Beter Dan Jij (-) NIEUW

Naomi
De Mannen Van De Bouw (-) NIEUW

Theodoor
Lach En Geniet (-)

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Kerst met Karst
zondag, 25 september 2016 12:12

rene karst ©dsp maritaAl meer dan 35 jaar treedt Duo Karst door het hele land op met een Drent-stalig cabaretprogramma. Ze zijn daarmee een veel gevraagd muzikaal streektaal-duo. Begin jaren ’80 bracht Duo Karst een eerste streektaal-cd uit met Drentse luisterliedjes. Deze cd werd in 2009 goud. In 2005 werden Jannie en René lid van de orde van Oranje-Nassau voor hun verdiensten in de Drentse streektaal. 

Lees meer...
De nieuwe RegioSTER is Tessa Boomkamp
zondag, 25 september 2016 11:59

tessa-boomkamp-boerrderijTessa Boomkamp solo, Tessa bij de band van Marco Borsato & Normaal en nu in de band van Edwin Evers.  De uit Twente afkomstige, maar nu in Amsterdam wonende Tessa, heeft een ode geschreven voor het platteland en die scoort! Afgelopen vrijdag kreeg Tessa van De Sterrenparade tijdens de radiouitzending De RegioSTER voor de komende week op haar naam.

Lees meer...
Willeke Alberti en Xander de Buisonje ook op podium Holland zingt Hazes 2017
zondag, 25 september 2016 11:51

holland-zingt-hazes-2017Ook in 2017 keert Holland zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome Amsterdam, die voor het vijfde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland! Het publiek kan tijdens dit groots opgezette concert luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven.

Lees meer...
De Sterrenparade Tv met special van Ancora.
zondag, 25 september 2016 10:23

ancora door weer en wind cdVandaag een speciale uitzending van De Sterrenparade. U kunt kijken naar de Overijsselse groep Ancora. De heren hebben een nieuwe CD/DVD, waarop prachtige videoclips staan. Deze week en volgende week kunt U kijken naar een special van dit album; Ancora Door Weer en Wind.

Lees meer...
Goud voor De Dikdakkers.
zaterdag, 24 september 2016 12:32

dsc_2323In een uitverkocht theater Ogterop in Meppel ontvingen De Dikdakkers gisteravond goud voor hun ‘Cowboys & Indianen’. 25.000 stuks gingen ‘over de toonbank’ en dat was een Award waard! Deze ontvingen ze uit handen van Adrie van den Berk ( Berk Music) en ook Hans Aalbers en Bram Koning kregen een exemplaar. De Dikdakkers namen de gasten en al het plubliek gisteren mee in een tijdmachine van 20 jaar Dikdakkers.

Lees meer...
Nieuwe single voor Frank Hoek & Thilly uit Volendam.
vrijdag, 23 september 2016 18:07

frank-hoek-thilly-als-de-zon-ondergaat-in-volendam-jpegIn 2009 kwam Thilly uit het vissersdorpje Volendam op televisie bij SBS6 muziek programma en Shownieuws en vele boekingen volgden. Daarna besloot Thilly na 20 jaar covers te hebben gezongen eigen nummers uit te brengen o.a. Rode Cabrio. Thilly’s eigentijdse liedjes Casanova.

Lees meer...
William van Dijk brengt ode aan zijn echtgenote.
vrijdag, 23 september 2016 17:54

william-van-dijk-odeMet “Als De Dag Van Toen” presenteert William van Dijk zijn nieuwe single. Het is de opvolger van de eerder dit jaar verschenen single “Hetzelfde Lied”. De keuze voor de nieuwe single was door William snel gemaakt; “Als De Dag Van Toen” van Reinhard Mey was jaren geleden hét liedje tijdens de bruiloft van William en zijn Mariëlle.

Lees meer...
Laat het nieuwe album van Jan Smit door hem persoonlijk signeren!
vrijdag, 23 september 2016 17:45

jansmit20Donderdag 29 september zal Jan Smit aanwezig zijn in Hengelo zodat al zijn fans de kans krijgen om vanaf 19.00 uur het album te kopen en te laten signeren. Het nieuwe ( nummer 1 !) album bestaat uit 13 nieuwe liedjes.

Lees meer...
Nieuwe single voor De Fik Erin – “Tien Voor Twee”
vrijdag, 23 september 2016 17:19

de-fik-erin-tien-voor-twee-hoes-voorzijdeDaar zijn ze weer! In topvorm en niet te stoppen. Met gepaste trots presenteren ze u onze nieuwe single  “Tien Voor Twee”. Na zijn voorganger “Wie Niet Waagt Die Niet Wint” is dit de tweede single voordat het nieuwe album begin oktober gelanceerd wordt.

Lees meer...
Dikdakkers vieren artiestenjubileum in uitverkochte schouwburg vanavond.
vrijdag, 23 september 2016 17:11

dikdakkers 20 jaarVanavond vieren de Dikdakkers in een uitverkochte schouwburg te Meppel hun 20-jarig artiestenjubileum. Anton en Hans zijn de afgelopen tijd druk in de weer geweest met een promotietour die hun bij alle relevante radio- en tv-stations heeft gebracht.

Lees meer...
Gino Verano “Ik Wil Dromen”
vrijdag, 23 september 2016 16:58

gino-ik-wil-met-je-dromenDe populaire Vlaamse zanger Gino Verano, afkomstig uit Wieze, neemt “Ik Wil Dromen” een oude hit van Wim Ravell uit 1992 onder de loupe. Hij maakte samen met producer Lex De Groot van dit leuke walsje een verrassende nieuwe versie die absoluut garant zal staan voor ambiance in de zaal.

Lees meer...
Nieuwe Album Jan Smit op 1 in de hitlijsten
vrijdag, 23 september 2016 16:35

jansmit20Vandaag is het nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘20’ op de eerste positie binnen gekomen in de album top 100. Dit is de 11e keer dat een album van Jan op 1 staat in deze lijst. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde welke op dit moment op #1 staat in de Itunes Charts.

Lees meer...
Ramon Beense pakt de draad weer op na overlijden van zijn dochter.
vrijdag, 23 september 2016 12:34

ramon-beense-jij-en-ikNa het overlijden van zijn dochter pakt Ramon Beense zijn carrière weer op. In juni tekende de zanger al een management/label contract met NL Factor maar heeft de afgelopen maanden de tijd genomen om zijn dochter Shaynee tijdens haar ziekbed te begeleiden. Volgens de zanger is het nu tijd om de draad weer op te pakken………”zo zou Shaynee het ook willen” aldus Ramon.

Lees meer...
Nieuwe single Django Wagner.
vrijdag, 23 september 2016 12:27

django-wagner-laat-me-lagIn augustus presenteerde Django Wagner zijn album Emoties. Eén van de liedjes die de meeste reacties oproepen vanuit het publiek is Laat Me Lachen, daarom heeft Django nu besloten om deze vrolijke plaat als single uit te brengen. De clip >

Lees meer...
Mooi Wark rockt als vanouds
vrijdag, 23 september 2016 12:22

mooi-wark-dr-op-ofOf zoals zanger Bert het treffend zegt: ‘Je moet geen teksten hebben waar je over na moet denken, je moet het direct mee kunnen zingen.’ En dat is precies hoe ‘D’r op! Of gien vreten!’ van Mooi Wark in elkaar zit. Het nieuwe album is sinds 23 september te beluisteren en zit vol lekkere basic rock ’n roll met teksten over bier, vrouwen en nog meer bier.

Lees meer...
1 2 3 231